Sekolah Tun Fatimah Johor Bahru

Utama

Program DERMAGA

2 Sept 2018 - Program DERMAGA (Diriku Permata Berharga) anjuran Panitia Agama Islam, STF dengan kerjasama Angkatan Belia Islam Malaysia (ABIM), Negeri Johor berlangsung di Dewan Bestari, STF.

Program Diriku Permata Berharga (DERMAGA) adalah program prihatin terhadap remaja bagi memberi pendedahan dan kesedaran berkaitan ilmu pengetahuan tentang Kesihatan Reproduktif khususnya kepada golongan pelajar sekolah.

Program DERMAGA diharap dapat menyebarluaskan pengetahuan dan kemahiran dalam pendidikan kesihatan reproduktif sosial dan remaja dalam komuniti agar dapat memberi kesedaran dalam menangani isu sosial khususnya melibatkan seksualiti dalam kalangan remaja.

Masa

Makluman : Nombor Telefon
Pejabat Sekolah  : 07-2364 706
Faks : 07-2376961
Emel : jeb1009@moe.edu.my

Selamat menghadapai Peperiksaan Percubaan SPM. Semoga mencapai kejayaan cemerlang.

Kursus Selenggara Data HRMIS SBP Zon Selatan Tahun 2018 berlangsung di Makmal Komputer 2, STF pada 18 hingga 20 September 2018.

Majlis Solat Hajat Perdana PT3 & SPM 2018 akan diadakan pada 29 September 2018 (Sabtu) bermula jam 6.00 petang di Surau Fatimah Azzahara, Sekolah Tun Fatimah Johor Bahru. Semua ibu bapa pelajar Tingkatan 3 dan 5 dijemput hadir.

Guru Bertugas

26 - 30 OGOS